everloc

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

skuska

Takze mam svoj blog :) ,,, neviem sice naco ale mam.... no nie? Budem si tu pisat a kto chce nech si precita kto nechce nech necha tak.............Vopred upozornujem ze  s pravopisu si moc tazku hlavu robit nebudem takze sorry :) Uvidime dokedy ma to bude bavit sam som zvedavi ale aspon sa hadam nebudem nudit a ked sa zacnem najdem si nieco ine.Je to super ,sedim si v obyvacke a pisem len tak hluposti ,ktore vy teraz citate,ale ved aj som vam to nekazal :} A okrem toho ja som uz na nete precital tolko hluposti,ze som dospel k nazoru ze aj ja mozem nejaku napisat a ako sa poznam bude ich dost :P ,ale nieee budem sa snazit pisat aj rozumne veci naprilkad ako vyriesit svetovy hladomor a necham si to pre seba,ako pripravit stehno s kapra na smotane a podobné ,,zarucene,, recepty ako zbohatnut za tri hodiny a tak dalej.....

Viem vsetko co som tu doteraz napisal su poriadne calamady,jednou vetou povedane,vela pisal a nic nenapisal,ale ako sa tak divam na televiziu a vidim tam reality show farmar hlada zenu ,vidim tam tu ludsku blbost a oni ju daju do televizie ktoru sleduje niekolko x ludi zistujem ze este velmi vela blbosti by som musel napisat aby som sa im v tej ludskej blbosti vyrovnal,ale to nie je moj ciel!

A aky mam vlastne ciel? Co sa tyka tohto clanku tak ziadny / myslim ze je to vidno/ a co sa tyka zivota? Tak to uz je vaznejsia tema,hlavne ked na nu neviem odpovedat.Toto je prolog a ako to dopadne bude napisane az nakoniec az v epillogu /ak som to zase nepoplietol/ lenze epilog nebude,aspon nie tu lebo toto je moj blog a tu pisem len ja a epilog bude pisat zivot,,,,,,,,ale nie tu!

Tak myslim ze na prvi krat som tych hluposti popisal dost som unaveny idem spat a uz sa tesim ako nacerpam sily aby som aj zajtra tu mohol pisat hluposti :}  

Bavii ma to jaaaaj :D

 


prolog | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014