everloc

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Sobotne rano

sobota,rano,nuda,varenie,zivot
Sobota 14.9.2013 /piatok 13 teho uspesne za nami/.Zobudil som sa o 10tej,bolo to prvy krat po dlhej dobe,co ma ten debil nadomnou nezobudil hlasnou hudbou/asi nieje doma/ Hned ako som vyskocil s postele samozrejme cigaretka :),viem viem ze by sa to nemalo ,ze to nieje zdrave no ale co uz na nieco predsa zomriet musim. Po cigaretke som skocil vybozkavat priatelku do postele....ma to svoje vyhody,za prve je spokojna ze ju lubim a za druhe urobi mi za to ranajky :).Kym robila ranajky ja som spravil kavicku a samozrejme dal este par cigaretiek.No a co teraz? Ranajky zjedene co ideme robit? Vonku je sychravo priatelka je v osmom mesiaci takze moznosti su znacne obmedzene. Zapinam Pc idem na FB a tam mi kamarat hned pise spravu: ,, cau co robis? vymysli nieco nuda ako svina,, Hmm no tak ti pekne dakujem! ja som myslel ze mi poradis ty,pisem mu a pytam sa co robi on. Ja momentalne varim hribovu polievku a Anicka / to je jeho priatelka/ pecie kacku...... Hmm kacicka,kapusticka,lokse pripadne zemiakove knedliky :)) pristihol som sa ako sa usmievam...to by slo!!Konecne po dlhych minutach beznadeje zacina mi do mysli prenikat luc svetla :),je rozhodnute!!Rozdavam ulohy. Priatelka vyzbrojena penazenkou a zoznamom potrebnych ingrediencii odchadza splnit svoju misiu do obchodu ja si zapalujem dalsiu cigaretu a rozmyslam o priebehu celej akcie.V duchu to uz vidim....dat piect kacku,nakrajat kapustu,spravit cesto na lokse,nezabudnut podlievat kacku............ no proste treba riesit vela veci na nic nezabudnut nic nepodcenit, Super. Roboty ako na kostole pocitam ze to cele bude trvat aj 4 hodiny potom prestriet a jest.Ked to dojeme s plnym zaludkom a pocitom dobre vykonanej prace lahnem na pohovku budem ledva odfukovat a nehybne sa divat na TV. Svoju ulohu som dnes splnil,nuda nebude,dokazal som vyriesit ten vecny problem volnych dni,som na seba hrdy!!Akurat ma zacina znervoznovat jedna vec........zajtra je NEDELA.... kua to zase bude nuda!!

dennik | stály odkaz

Komentáre

  1. >>
    tvoja /dokonca len/ priatelka je v 8 mesiaci a ty ju posles v tom pocasi von a seba nechas zapalit si dalsiu cigaretu :D
    publikované: 15.09.2013 03:58:23 | autor: salvia divotvorna (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014